History

 A „ rock üvöltő” korszakának derekán találkoztunk, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a magunk módján megváltoztassuk a világot. A kezdeményezés akkoriban mindennapos volt- több ezer zenésztársunk is hasonló sikerekről álmodott. 

Előbb balatoni szórakozóhelyek világot jelentő deszkáin (Fonyód, Balatonszemes), később külföldi turnékon, versenyeken, végül a városunk egyik legnépszerűbb saját klubjában folyatódott az „álmok keresése”.

De az álom túl hosszúnak bizonyult és az évek le-lefaragtak sorainkból. Helyükre újak álltak, hitükkel, elképzeléseikkel friss erőt, lendületet hozva. Voltunk „szerencsés” és  „mellőzött” zenészek is,  mikor melyik szerep jutott, de egyet biztosan tudtunk: azt az érzést, amit csak színpadon fellépő érezhet, ha több százan/ezren összegyűlnek a kedvéért.

Csak egy aprócska szerencse – a neve PÉNZ -  hiányán múlott, hogy nem lettünk „országos sztárok”. Talán szerencsésebbeknek, talán álhatatosabbaknak adatott ez meg. És bármilyen szép reményekre is jogosítottak az elért eredmények, objektív és sajnos szubjektív okok miatt is a zenekar leállt.  Mindenki ment a maga útjára: lett belőlünk zenetanár, a másik a Nemzeti Színház zenei világába szerelmesedett bele, volt aki  idegenforgami szakemberként járta a világot, volt aki dekoratőr lett és volt aki labdarúgó edzőnek állt. 

A sors a 2000-es évek környékén kínálta fel újból a lehetőséget. Éltünk vele, megragadtuk az alkalmat, a zenekar újra életre kelt és eredményeképpen ma is a színpadokon zenélünk. Ami egyszer az „életed volt” azt nehezen felejted el !  Csinálni pedig addig érdemes, amíg a saját szórakozásodon  túl másoknak is örömet tudsz vele szerezni.